Hjelp meg å oppnå mål for tjuefemten


Det nærmer seg 2015 og de aller fleste skal da lage nyttårsløfter, slik som de gjør vært år. Jeg personlig har aldri vært noe særlig på det, men i år tenker jeg faktisk å slå til med det. Men jeg skal ikke lage et ønske som i å begynne å trene mer eller og spise sunnere eller noe slik. jeg skal lage mål og løfter for bloggen min. Denne bloggen. Jeg har noen ønsker for året som kommer, for denne bloggen og jeg skal gjøre så godt jeg kan for å oppnå dem. Jeg trenger faktisk deres hjelp til å oppnå litt av dette. 
Hvorfor vil jeg bli mer kjent, lurer sikkert noen av dere på. Spesielt de som kjenner meg og vet at jeg aldri vil bli noen kjendis. Vell det skal jeg forklare dere. Når jeg sier mer kjent så mener jeg ikke å bli kjent på den måten Sophie Elise, Mamma til Michelle eller Styleconnection. Jeg har ikke paner om å bli en kjent for det jeg skriver og outfit bilder. Jeg vil at folk skal se min kunnskap som fotograf. Jeg har holdt på med foto nå siden jeg var 14, og de siste 3 årene har jeg begynt å bli seriøs med fotograferingene mine, og ønsker å skape et liv ut av det. Dette tar tid, for du kan ikke bare lære å trykke på en knapp også kan du bli ansatt som fotograf. Nei for å få en jobb innenfor foto, som du kan leve av, trenger du et godt rykte, gjerne kontakter, og god kunnskap om foto. Desto større portofolie du har, med godt materiale, desto større sjangs har du. 
Det er masse mer som spiller inn, men alt det kan jeg heller skrive om en annen gang.
Vell det jeg vil fram til er at jeg virkelig ønsker å jobbe innenfor foto, og min måte å gå fram er å først skape en portofolie her på bloggen og på facebooksiden min.

Så de av dere som leser bloggen min, gjør meg en stor tjeneste ved å dele innlegget en gang i blant. Jeg sitter utrolig pris på de som allerede er innom daglig.
Jeg tar imot både ros og ris på bloggen min. Jeg er jo ute etter å lære. Bloggen vil for det meste bare være foto, og ikke så mye tekst. Kommer nok til å skrive noe en gang i blant. Dersom jeg oppnår mange lesere, vil jeg starte igang med konkurranser der dere kan vinne fine premier.
 

4 kommentarer

Charlotte Kleven

27.12.2014 kl.22:22

hørtes spennende ut, jeg håper du får det til :)

jannickea

29.12.2014 kl.18:59

du kommer til å få det til ikke gi opp håpet :) ! godt nyttår

Camilla Cecilia

29.12.2014 kl.23:00

Kjempe fine mål, Lykke til :-D

Mormor

03.01.2015 kl.20:03

Skulle vel vært betraktet som inhabil i forhold til å synge for høyt her. -

Klarer ikke la være å gi en liten kommentar. - Så får det virke subjektivt eller ganske enkelt en påskjønnelse av lik interesse fra min side.

På min egen F.B. har jeg lagt ut masse bilder av natur og ulike situasjonsbilder i flere år.

Føler så sterkt for å fange de essensielle og spesielle hendelser som kan dukke opp når man minst venter det.

Derfor er du en " NØDTER ". En ung og ivrig jente som er nødt å bære meg deg Camera, hvor du enn ferdes.

Du oppdager stadig nye sider ved deg selv som er "fotoklar" når du er på rett sted til rett tid.

Håper du utvikler deg i den retningen som får folk til å oppleve, ikke bare se.

Deler både din interesse og ditt pågangsmot.

Du får nok både respektløse og gode tilbakemeldinger. Det er nettopp dette som gir deg

den utviklingen du leter etter i din energi og ditt ønske om å bli en av de beste i ditt fag.

Jeg skal følge med deg - jeg skal også være med deg.

Denne kunsten må du brenne for og la den gjerne oppsluke deg i alt du fanger rundt deg i vanlige hverdager.

Det er jo der de fleste ting skjer, uansett <3

Framtiden er der - grip den. Klem fra din litt rare mormor.

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Catarina Kippersund og er en 19 år gammel jente fra Bergen. Jeg har et stort ønske å bli fotograf, og bloggen vil være en slags portofolie og en mulig inspirasjonskilde for andre med samme interesser.

For kontakt:
catarina.kippersund@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡