Å være motivert


Hvor får man inspirasjon fra? Hvordan holder man motivasjonen oppe? Og blir man ikke lei av å ta de samme bildene, gang på gang?

Inspirasjonen min går veldig opp og ned. En dag har jeg masse gode ideer jeg vil gjøre, mens andre dager er det ingenting jeg vil gjøre. Dette kommer nok alltid til å være slik. Motivasjon er også noe som er vanskelig å holde oppe. Er ikke alltid like lett å være like motivert til å gjøre det man liker best, men vist man virkelig vil så ligger motivasjonen der. Selv syntes jeg det er lettest å holde motivasjonen oppe, dersom du har et mål. Å bare være motivert til å ta bilder funker for eksempel ikke over lengre tid.
Du må ha et mål. Og når det målet er nådd må du ha et mål til. Da har du noe å være motivert for. Slik funker det best for meg ihvertfall.

Det er også mange som tenker at det må være kjedelig å ta de samme bildene hele tiden. Og det jeg mener med det er at vist jeg tar bilder av 10 jenter en dag, også 10 jenter neste dag, så er det ikke 20 like bilder. Ingen av personene er like, det er alltid noe nytt å gjøre med bildet og dersom du føler at alle bildene er like, så må du prøve å se annerledes på det, rediger de med en liten vri, skift fokus, hva som helst.

Jeg har satt mål for meg selv, når det kommer til 2015 og det gjør det litt lettere å komme seg ut døren. En annen ting jeg kan anbefale dere som liker å fotografere, men føler dere ikke helt vet hva dere skal gjøre, er å skrive ned alle fotoideene dine i en bok når du kommer på de. Jeg kan vedde på at jeg ikke er den eneste som plutselig får en idé opp i hodet som ikke passer seg helt der og da å fullføre, også glemmer du den når du faktisk har tid til å ta bilder. Dermed kan det være lurt å skrive ideene ned, og heller ta opp igjen det du har skrevet når du først skal ta bilder og ikke har noen ideer om hva du ønsker å gjøre.


//Bildet er tatt sammen med to meelever på bjerkely, silje og Celine// 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Catarina Kippersund og er en 19 år gammel jente fra Bergen. Jeg har et stort ønske å bli fotograf, og bloggen vil være en slags portofolie og en mulig inspirasjonskilde for andre med samme interesser.

For kontakt:
catarina.kippersund@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡