Å være motivert


Hvor får man inspirasjon fra? Hvordan holder man motivasjonen oppe? Og blir man ikke lei av å ta de samme bildene, gang på gang?

Inspirasjonen min går veldig opp og ned. En dag har jeg masse gode ideer jeg vil gjøre, mens andre dager er det ingenting jeg vil gjøre. Dette kommer nok alltid til å være slik. Motivasjon er også noe som er vanskelig å holde oppe. Er ikke alltid like lett å være like motivert til å gjøre det man liker best, men vist man virkelig vil så ligger motivasjonen der. Selv syntes jeg det er lettest å holde motivasjonen oppe, dersom du har et mål. Å bare være motivert til å ta bilder funker for eksempel ikke over lengre tid.
Du må ha et mål. Og når det målet er nådd må du ha et mål til. Da har du noe å være motivert for. Slik funker det best for meg ihvertfall.

Det er også mange som tenker at det må være kjedelig å ta de samme bildene hele tiden. Og det jeg mener med det er at vist jeg tar bilder av 10 jenter en dag, også 10 jenter neste dag, så er det ikke 20 like bilder. Ingen av personene er like, det er alltid noe nytt å gjøre med bildet og dersom du føler at alle bildene er like, så må du prøve å se annerledes på det, rediger de med en liten vri, skift fokus, hva som helst.

Jeg har satt mål for meg selv, når det kommer til 2015 og det gjør det litt lettere å komme seg ut døren. En annen ting jeg kan anbefale dere som liker å fotografere, men føler dere ikke helt vet hva dere skal gjøre, er å skrive ned alle fotoideene dine i en bok når du kommer på de. Jeg kan vedde på at jeg ikke er den eneste som plutselig får en idé opp i hodet som ikke passer seg helt der og da å fullføre, også glemmer du den når du faktisk har tid til å ta bilder. Dermed kan det være lurt å skrive ideene ned, og heller ta opp igjen det du har skrevet når du først skal ta bilder og ikke har noen ideer om hva du ønsker å gjøre.


//Bildet er tatt sammen med to meelever på bjerkely, silje og Celine// 

 

Hjelp meg å oppnå mål for tjuefemten


Det nærmer seg 2015 og de aller fleste skal da lage nyttårsløfter, slik som de gjør vært år. Jeg personlig har aldri vært noe særlig på det, men i år tenker jeg faktisk å slå til med det. Men jeg skal ikke lage et ønske som i å begynne å trene mer eller og spise sunnere eller noe slik. jeg skal lage mål og løfter for bloggen min. Denne bloggen. Jeg har noen ønsker for året som kommer, for denne bloggen og jeg skal gjøre så godt jeg kan for å oppnå dem. Jeg trenger faktisk deres hjelp til å oppnå litt av dette. 
Hvorfor vil jeg bli mer kjent, lurer sikkert noen av dere på. Spesielt de som kjenner meg og vet at jeg aldri vil bli noen kjendis. Vell det skal jeg forklare dere. Når jeg sier mer kjent så mener jeg ikke å bli kjent på den måten Sophie Elise, Mamma til Michelle eller Styleconnection. Jeg har ikke paner om å bli en kjent for det jeg skriver og outfit bilder. Jeg vil at folk skal se min kunnskap som fotograf. Jeg har holdt på med foto nå siden jeg var 14, og de siste 3 årene har jeg begynt å bli seriøs med fotograferingene mine, og ønsker å skape et liv ut av det. Dette tar tid, for du kan ikke bare lære å trykke på en knapp også kan du bli ansatt som fotograf. Nei for å få en jobb innenfor foto, som du kan leve av, trenger du et godt rykte, gjerne kontakter, og god kunnskap om foto. Desto større portofolie du har, med godt materiale, desto større sjangs har du. 
Det er masse mer som spiller inn, men alt det kan jeg heller skrive om en annen gang.
Vell det jeg vil fram til er at jeg virkelig ønsker å jobbe innenfor foto, og min måte å gå fram er å først skape en portofolie her på bloggen og på facebooksiden min.

Så de av dere som leser bloggen min, gjør meg en stor tjeneste ved å dele innlegget en gang i blant. Jeg sitter utrolig pris på de som allerede er innom daglig.
Jeg tar imot både ros og ris på bloggen min. Jeg er jo ute etter å lære. Bloggen vil for det meste bare være foto, og ikke så mye tekst. Kommer nok til å skrive noe en gang i blant. Dersom jeg oppnår mange lesere, vil jeg starte igang med konkurranser der dere kan vinne fine premier.
 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei! Jeg heter Catarina Kippersund og er en 19 år gammel jente fra Bergen. Jeg har et stort ønske å bli fotograf, og bloggen vil være en slags portofolie og en mulig inspirasjonskilde for andre med samme interesser.

For kontakt:
catarina.kippersund@live.nohits