Jul i BlåfjellMjøtyt-Myra-Molta-Blånissebarna


Rødnissejenta - Turte


Krekling blir født


Molte-Myra


Rødnissejenta - turte


Skinntryta


Blåfar - molte - myra


Rødnissejenta


Blånisse barna


Mamsén og lillegutt


Turte- blåmor - blåfar


//Bergen musikkteater har nå satt opp ''Jul i blåfjell''// Har du ikke fått med deg helgens forestillinger, ta en tur inn på bilettluka.no og bestill til en av de andre forestillingene. Les mer på facebook.//

For å  se fler bilder gå inn på min facebookside, der det vil komme fler bilder i løpet av de neste dagene. 
1814
For noen uker siden på skolen hadde vi en oppgave der vi skulle ta 1814 bilder, som skulle bli hengt opp på galleriet på skolen vår. 
Vell her er 2 av de bildene jeg valgte å bidra med. 


Readhead beauty


//Modell og sminke: Line Heika//

Black kiss
//Modell: Julie Rebecca Kortvedt//
//Sminke: Line Heika//
//Lys: Daniel Johansen//


Min foto drøm


Denne bloggen vil være min digitale portfolio. 

Jeg har en foto drøm og det er å starte min egen bedrift. Starte mitt eget fotostudio. Et studio som skiller seg ut fra andre og jeg vil bruke bloggen til å legge ut bilder, vise hva jeg kan og prøve å gi meg selv et godt rykte. Man må begynne et sted så jeg begynner her på blogg.no og på facebook.
Jeg sitter utrolig pris på om dere følger meg, liker meg på facebook og/eller deler bloggen og facebooksiden min.

Når lesertallet blir litt høyere vil jeg prøve å komme i gang med noen konkurranser og lignende så dere får noen fordeler ut fra planleggingen min.

Så hjelp meg å dele, like og få et navn ut av meg selv.


 Vell for de av dere som ikke kjenner meg, eller vet hvem jeg er, så er jeg Catarina. Jeg er 19 år og kommer fra Bergen. Dette året befinner jeg meg ved bjerkely FHS, der jeg studerer foto. Jeg har hatt stor interesse for foto siden jeg var 14, og fikk mitt første speilrefleks kamera. Jeg har en blogg ved siden av denne som heter catarinakippersund, der dere kan følge med på skoledagene mine. Håper så mange som mulig vil følge og støtte meg.


//Foto - Celine Gottenborg//

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei! Jeg heter Catarina Kippersund og er en 19 år gammel jente fra Bergen. Jeg har et stort ønske å bli fotograf, og bloggen vil være en slags portofolie og en mulig inspirasjonskilde for andre med samme interesser.

For kontakt:
catarina.kippersund@live.nohits