Hjelp meg å oppnå mål for tjuefemten


Det nærmer seg 2015 og de aller fleste skal da lage nyttårsløfter, slik som de gjør vært år. Jeg personlig har aldri vært noe særlig på det, men i år tenker jeg faktisk å slå til med det. Men jeg skal ikke lage et ønske som i å begynne å trene mer eller og spise sunnere eller noe slik. jeg skal lage mål og løfter for bloggen min. Denne bloggen. Jeg har noen ønsker for året som kommer, for denne bloggen og jeg skal gjøre så godt jeg kan for å oppnå dem. Jeg trenger faktisk deres hjelp til å oppnå litt av dette. 
Hvorfor vil jeg bli mer kjent, lurer sikkert noen av dere på. Spesielt de som kjenner meg og vet at jeg aldri vil bli noen kjendis. Vell det skal jeg forklare dere. Når jeg sier mer kjent så mener jeg ikke å bli kjent på den måten Sophie Elise, Mamma til Michelle eller Styleconnection. Jeg har ikke paner om å bli en kjent for det jeg skriver og outfit bilder. Jeg vil at folk skal se min kunnskap som fotograf. Jeg har holdt på med foto nå siden jeg var 14, og de siste 3 årene har jeg begynt å bli seriøs med fotograferingene mine, og ønsker å skape et liv ut av det. Dette tar tid, for du kan ikke bare lære å trykke på en knapp også kan du bli ansatt som fotograf. Nei for å få en jobb innenfor foto, som du kan leve av, trenger du et godt rykte, gjerne kontakter, og god kunnskap om foto. Desto større portofolie du har, med godt materiale, desto større sjangs har du. 
Det er masse mer som spiller inn, men alt det kan jeg heller skrive om en annen gang.
Vell det jeg vil fram til er at jeg virkelig ønsker å jobbe innenfor foto, og min måte å gå fram er å først skape en portofolie her på bloggen og på facebooksiden min.

Så de av dere som leser bloggen min, gjør meg en stor tjeneste ved å dele innlegget en gang i blant. Jeg sitter utrolig pris på de som allerede er innom daglig.
Jeg tar imot både ros og ris på bloggen min. Jeg er jo ute etter å lære. Bloggen vil for det meste bare være foto, og ikke så mye tekst. Kommer nok til å skrive noe en gang i blant. Dersom jeg oppnår mange lesere, vil jeg starte igang med konkurranser der dere kan vinne fine premier.
 

The pug Evita


//Hunden vår Evita. Bildene er tatt med Canon 5D Mark 2 //

 

 

 

Father and Daughter

For å se resten av bildeserien, ta en tur innom facebooksiden min. 

Del og lik, så blir jeg glad.

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei! Jeg heter Catarina Kippersund og er en 19 år gammel jente fra Bergen. Jeg har et stort ønske å bli fotograf, og bloggen vil være en slags portofolie og en mulig inspirasjonskilde for andre med samme interesser.

For kontakt:
catarina.kippersund@live.nohits